Work

Centraal en altijd lokaal

Hagelbuien spelen zich altijd lokaal af. Een gebied kan zwaar zijn getroffen en een ander gebied heeft helemaal nergens last van. Onze serviceteams bewegen zich altijd ter plaatse en indien nodig wordt lokaal zelfs een tijdelijk Hagelschade Centrum ingericht! Zo vormen wij voor zowel particulier, schadebedrijf, autobedrijf als verzekeraar de ideale partij voor samenwerking!

Wij zijn u overal van dienst

Hoewel hagel vaak geen schade aanricht zien we de afgelopen jaren steeds vaker extreme hagel. Grote hagelstenen vallen uit de lucht en beschadigen auto’s. Gelukkig hebben we bij DSH Repair Hail een uitdeuk service waar we de auto niet hoeven te spuiten achteraf. Ideaal dus bij hagelschade.We kunnen u snel inzicht geven in de kosten voor het uitdeuken van uw auto. U weet na een hagelbui meteen waar u aan toe bent. Vervolgens voorzien we u van passend advies voor het herstel van de hagelschade.

Wilt u zo’n gratis check aanvragen? Dan kunt u gebruik maken van het contactformulier. U kunt natuurlijk ook bellen naar 073-6424298 of mailen naar info@dshrepair.nl.

Work

Wat wij kunnen betekenen voor:

Autobedrijven

Wij ontlasten autobedrijven met calamiteitenservice, schade-afwikkeling en schadeherstel etc.

De werkbelasting van het moderne autobedrijf loopt op. De dienstverlening van DSH Repair Hail uit Den Bosch is er dan ook op gericht autobedrijven te ontlasten. Dit doen wij door een samenwerking aan te gaan, waarbij wij onze dienstverlening inzetten op het gebied van calamiteitenservice, schade-afwikkeling en schadeherstel. Daarbij bieden wij een compleet servicepakket. Bijvoorbeeld in het geval van hagelschade. Doorgaans zijn wij dan binnen 24 uur inzetbaar, richten desgewenst een tijdelijk servicestation in en stemmen samen met een verzekeringsexpert de kostenraming af om de schade te herstellen. Jaarlijks hebben veel autobedrijven te maken met schade door ongelukken en weersomstandigheden. DSH Repair Hail helpt autobedrijven te ontzorgen met snelle service en is dus de ideale betrouwbare partij voor een samenwerking! Wij verzorgen onze dienstverlening dan ook al vele jaren naar volle tevredenheid van onze klanten. Niet alleen in de regio Den Bosch, maar in heel Nederland. DSH Repair Hail biedt voor autobedrijven onder andere:

 • Een snelle calamiteitenservice
 • Inrichting van een ad hoc servicestation / hagelcentrum
 • Professionele schade-afwikkeling
 • Auto schoon en turn key afgeleverd
 • 4 jaar garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en samenwerking voor autobedrijven? Neem dan contact op.
Bel direct naar: +31 (0)85 046 65 50.

Particulieren

DSH Repair Hail is gespecialiseerd in het herstellen van hagelschade. Dankzij een unieke methode van uitdeuken zonder spuiten (paintless dent repair) kunnen wij 100% herstel garanderen voor particulieren in de regio Den Bosch. Zonder het risico van kleurverschil.
Service, kwaliteit en professionaliteit. Dat is waar DSH Repair Hail voor staat. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde bedrijven die een jarenlange ervaring hebben met lak- en plaatwerkschade. Particulieren kunnen terecht bij onze vestiging voor het herstellen van hagelschade. Hierbij kunt u rekenen op:

 • snelle calamiteitenservice
 • professionele schade-afwikkeling
 • auto schoon afgeleverd
 • 4 jaar garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden

Bij ons bent u er zeker van dat wij het gehele traject incl. ter beschikking stellen van een leenauto (kosteloos) en de afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij en schade-expert verzorgen.

Schadeherstel service voor schadeherstelbedrijven

DSH Repair Hail biedt een flexibele service voor schadeherstelbedrijven in Den Bosch en omgeving, maar ook voor schadeherstelbedrijven in de rest van Nederland. Met als doel samenwerking, ontzorging en het aanbieden van kennis en expertise. Door ons specialisme in het herstellen van hagelschade (uitdeuken, voordrukken) en de mogelijkheid een ad hoc service station / hagelcentrum te realiseren, bieden wij een toegevoegde waarde voor het schadeherstelbedrijf. Het voordeel dat een samenwerking met DSH Repair Hail met zich meebrengt, is het feit dat uw eigen capaciteit als schadeherstelbedrijf altijd maximaal kan zijn, maar niet overbelast hoeft te zijn. Zeker omdat door het karakter van onze Nederlandse weersomstandigheden schadeherstelbedrijven in de toekomst genoeg werk te doen zullen hebben, zijn wij de ideale partij om uw schadeherstelbedrijf een stuk te ontzorgen met onze snelle service. Wij verzorgen immers al vele jaren naar alle tevredenheid van onze opdrachtgevers onze dienstverlening. Voor schadeherstelbedrijven bieden wij onder andere:

 • Een snelle calamiteitenservice
 • Inzetten van een ad hoc service station / hagelcentrum
 • Professionele calculatie volgens Audatex / Hagelexpert
 • Professionele afwikkeling van schade
 • Auto’s schoon en turn key afgeleverd
 • 4 jaar garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden

Wilt u meer weten over de dienstverlening voor schadeherstelbedrijven in Den Bosch of elders in Nederland?
Neem dan contact op met DSH Dent Support door te bellen naar: +31 (0)85 046 65 50.

Complete service voor verzekeraars

Verzekeraars kunnen bij DSH Repair Hail uit Den Bosch rekenen op een compleet servicepakket. Bij hagelschade zijn wij doorgaans binnen 24 uur ter plaatse inzetbaar bij autobedrijven. Desgewenst richten wij een tijdelijk servicestation / hagelcentrum in om een optimaal resultaat te behalen. Samen met de verzekeringsexpert stellen onze medewerkers vooraf een kostenraming alvorens de schade te herstellen. Particulieren kunnen bij onze eigen vestiging terecht voor schadeherstel.

 • Snelle calamiteitenservice
 • Inrichting van een ad hoc servicestation / hagelcentrum
 • Professionele schade-afwikkeling
 • Auto schoon afgeleverd
 • 4 jaar garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden

Over de Proeverij

Vraag een gratis hagelschadecheck aan

  Over de Proeverij